sábado, 21 de marzo de 2009

CELEBRACIÓ COMUNITARIA DE LA UNCIÓ DELS MALATS



Què és la Unció de malalts?

És un sagrament de l'Església, destinat a reconfortar als que sofrixen per la malaltia o l'ancianitat.

Qui pot rebre'l?

Els malalts, les persones d'avançada edat, aquells que van a enfrontar-se a una operació greu.


Com tots sabeu, a la nostra parròquia, hi ha un grup de persones que ens dediquem a la pastoral de la salut; açò vol dir, que en nom de tota la comunitat, visitem malalts de totes les edats i ancians que viuen sols, oferint-los a tots, la nostra companyia i el nostre afecte; transmetent-los el que vivim a la parròquia: la fe i l’amor a Jesucrist; i també si ho desitgen, fen-los participar de l’eucaristia dominical.


Jesús amb la seua vinguda entre nosaltres, ens va ensenyar amb la seua predicació i exemple, l’amor fidel i entregat cap als nostres germans, que és la voluntat de Déu.


La malaltia i la vellesa sempre han estat situacions personals i moltes vegades familiars molt delicades. A pesar de les millores socials i els avanços de la medicina, continuen estant presents en les nostres vides, desencadenant una sèrie de situacions difícils i doloroses.

Per tot això, és necessari que els qui formem la comunitat, ens comprometem amb aquells que sofreixen.

Hem de ser testimonis d’esperança i solidaritat on la debilitat i la fragilitat humana minven el desig de viure,l’esperança que només Déu pot donar.


El grup de pastoral de la salut de la Nostra comunitat parroquial vos convida que durant esta setmana dediqueu una estona del vostre temps a reflexionar; a mirar al vostre voltant i a assabentar-vos de si en la vostra comunitat de veïns, al vostre carrer o entre els vostres coneguts, hi ha eixa persona major o jove, malalta greu o menys greu, crònica o no, convalescent d’operacions, accidentada o simplement és major i viu sola.


Busqueu, sigueu solidaris, no vos aïlleu en la vostra realitat, preocupeu-vos pels altres. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres passant per la sagrista de la parròquia


LES PERSONES QUE DESITGEN REBRE EL

SAGRAMENT DE LA UNCIÓ

DE MALALTS, PODEN PASSAR A

INSCRIURE'S EN LA SAGRSITÍA.

LA REUNIÓ PREPARATÒRIA SERÀ EL DILLUNS 23 DE MARÇ A LES 18:30 h.


1 comentario:

  1. Estaria molt bé que, no com quasi tots els anys, on deixem a soles als que reben eixe sagrament, que enguany participarem massivament en la celebració.
    Tant de dir que som parròquia, que som comunitat parroquial, però continuem en les diferències que han fet la parròquia que tenim, tan rica en alguns aspectes, i tan pobra en uns altres.

    ResponderEliminar